Vama

“Perfect fara tine” de la Vama, piesa anului

Vama

Vama

Piesa “Perfect fara tine” de la Vama Veche a fost desemnata piesa anului 2013 la gala premiilor Radio Romania. Piesa a reusit sa adune pana acum 8 milioane de vizualizari pe Youtube.

In aceasta vineri, Vama va concerta in Re:public din Centrul Istoric al Capitalei, acolo unde veti putea asculta live piesa “Perfect fara tine”. In cele mai recente concerte, trupa si-a amuzat publicul cantand piesa in varianta Punk si in stilul “Fuego”.

“Formatia Vama a primit un premiu foarte important. Cantecul anului 2013 pentru piesa Perfect fara tine in cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania. Desi am fost prezenti la eveniment asistand la categoriile dinaintea noastra am iesit din sala cu doua categorii inaintea decernarii premiului nostru. Marturisim ca nu ne asteptam la acest premiu si am plecat putin mai devreme pentru ca o parte dintre noi aveau datorii fata de familiile lor intr-o zi de duminica toate astea pe un fond de oboseala acumulata intr-o perioada agitata in care lucram mult. Desigur asta nu scuza absenta noastra, dar este explicatia reala. Asa ca discursul nostru de multumire ar fi sunat asa: <<Doamnelor si domnilor multumim ascultatorilor Radio Romania ale caror voturi ne-au adus acest premiu, multumim Radio Romania care a difuzat muzica noastra cand alte radiouri nu au facut-o. A fost o incurajare importanta care ne-a ajutat sa mergem mereu inainte. Multumim fanilor nostri ultrasi care inainte de a ajunge atat de “mainstream” au cumparat muzica si biletele noastre la concerte si ne-au tinut in “viata”. Multumim tuturor prietenilor si colaboratorilor nostri care au fost mereu alaturi de noi indiferent de conditiile ( adesea dificile) in care s-a nascut muzica noastra.>> Regretam foarte tare ca nu am fost prezenti la momentul premierii noastre, ne bucuram ca am fost la eveniment aplaudand alti artisti si ne bucuram inca odata ca ascultatorii Radio Romania au decis ca Perfect fara tine este cantecul anului 2013.”

Referitor la biletele pentru show-ul din aceasta vineri, acestea pot fi achizitionare de pe www.iabilet.ro la pretul de 50, respectiv 70 de lei sau chiar in ziua concertului, la intrare.