Premiile Oscar

Pharrell, U2, Karen O si ‘Frozen’ lupta Premiilor Oscar

Pharrell

Pharrell

Daca alegerea nominalizarilor la categoria “Celui mai bun cantec original”, s-a desfasurat in cele mai relaxante conditii pana de curand, brusc totul s-a transformat intr-o competitie surprinzatoare.

Anul acesta Academia Premiilor Oscar sunt in dificultate in a alege intre participantii care concureaza pentru castigarea trofeului. Daca e sa tinem seama, acest lucru s-a mai intamplat o singura data, in anul 1984, cand toate cele 5 nominalizari ale acelei vremi erau nr. 1 in Hot 100, in cele din urma castigatorul fiind Stevie Wonder cu “I Just Called to Say I Love You”.

Dar in acest an, melodia “Let It Go” care se afla pe coloana sonora “Frozen” pare a fi favorita, avand in vedere ca a petrecut patru saptamani la rand pe locul 1, in timp ce piesa “Happy” a lui Pharrell de pe coloana sonora a animatiei “Despicable Me 2” este in prezent locul 2 pe Hot 100. Sa nu-i uitam insa pe Karen O, “fata indie” cu melodia “The Moon Song” si pe U2 care au adus prin “Ordinary Love” un tribut regretatului Nelson Mandela, melodie ce apare pe coloana sonora a documentarului “Mandela: Long Walk to Freedom”.

Membrii academiei vor vota in fuctie de scor, melodia castigatoare. Oricum ar fi, este o onoare numai sa se numere printre nominalizati. Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, in Los Angeles.