Pharrell Williams

Pharrell Williams, in juriul The Voice USA al sezonului 7

Pharrell Williams

Pharrell Williams

Vesti bune pentru fanii Pharrell Williams, se pare ca el este cel care ii va lua locul lui Ceelo Green, in juriul de la The Voice USA.

“Sunt entuziasmat sa fac parte din juriul The Voice USA al noului sezon. Va fi distractiv.”, a marturisit Pharrell pe pagina personala de Facebook.

Din pacate nu se stie inca cine ii va lua locul Christinei Aguilera, care momentan este ocupata cu alte proiecte. Cert este ca atat Adam Levine de la Maroon 5, cat si Blake Shelton, vor ramane singurii antrenori neinlocuiti timp de 7 sezoane. Deja Pharrell Williams a fost intampinat de ceilalti doi membri ai juriului care i-au zis mai in gluma mai in serios: “Bine ai venit la circ!”.

Bun venit ii ureaza si producatorul executiv al celebrului show, Mark Burnett spunand ca “Sunt incantat sa-l avem din nou pe Pharrell in familia The Voice si de aceasta data ca antrenor. Continuand traditia emisiunii, ce consta in recrutarea celor mai mari si actuale nume ale industriei muzicale, Pharrell se potriveste perfect”.

In sezonul 4 al emisiunii Pharrell Williams, i-a fost alaturi ca si mentor lui Usher, asadar producatorii stiu la ce sa se astepte din partea acestuia.