U2

Piesa noua lansata de U2!

U2

U2

Dupa ce saptamani intregi au aparut pe primele pagini ale ziarelor din intreaga lume, pentru nominalizarea de la Academy Award, pentru trofeul castigat la Globurile de Aur si pentru contributia pe care au adus-o filmului biografic despre viata lui Nelson Mandela, celebra trupa irlandeza U2, lanseaza o piesa noua.

Este vorba despre piesa “Invisible”, care a avut premiera la Super Bowl si care incepand de astazi, poate fi descarcata gratuit de pe iTunes.

Datorita unui parteneriat al trupei, Banca Americii, va dona pentru fiecare melodie descarcata cate un dolar pentru fundatia umanitara pentru lupta impotriva SIDA, tuberculozei si malariei, infiintata de solistul trupei U2, Bono.

Piesa dispune si de un videoclip de 60 de secunde, filmat alb negru si regizat de Mark Romanek, in cadrul caruia Bono, apare cantand pe o scena in fata a milioane de spectatori. Conform unei declaratii a solistului trupei, piesa “Invisible” ne ofera un indiciu asupra viitorului album, care se pare ca va fi gata in aceasta vara.