Pink

Pink onorata cu Michael Jackson Video Vanguard Award

Pink

Pink

Se pare ca Pink este in punctul culminant al carierei sale muzicale, dupa ce in urma cu cateva zile, artista a primit vestea ca va fi onorata cu premiul Michael Jackson Video Vanguard, la editia din acest an a evenimentului muzical MTV VMA.

Acest lucru se intampla la putin timp dupa ce artista isi promoveaza noul single “What About Us”, o piesa cu un mesaj politic si cu un videoclip de efect. Pink va urca pe scena de la MTV VMA, pentru a-si promova noua piesa.

Pink a demonstrat de-a lungul anilor ca este un artist desavarsit, care nu lanseaza piese doar de dragul pietei muzicale comerciale, ci reuseste sa transmita mesaje de impact prin versurile sale si prin intermediul videoclipurilor. Printre aceste piese, va amintim de “Don’t Let Me Get Me”, “Family Portrait” sau “Try”.

Piesa “What About Us” este prima pe care Pink o lanseaza dupa o pauza si face parte de pe albumul “Beautful Trauma”, ce va aparea in curand.

Michael Jackson Video Vanguard Award este un premiu care a fost oferit numai unor artisti de impact, precum Michael si Janet Jackson, Madonna, Beyonce, Britney Spears, Justin Timberlake, Kanye West sau Rihanna.

phone spyware, spy on phone, iphone spyware