Pitbull

Pitbull isi va lansa urmatoarea colaborare la Cupa Mondiala FIFA

Pitbull, Jennifer Lopez si Claudia Leitte

Pitbull, Jennifer Lopez si Claudia Leitte

FIFA si Sony Music au numit astazi viitoarea piesa “We Are One” oferita de Pitbull, Jennifer Lopez si cantareata brazilianca Claudia Leitte, piesa oficiala a Cupei Mondiale din acest an.

Turneul de fotbal va incepe in data 12 iunie si se va desfasura la Sao Paulo in Brazilia. Lansata la casa de discuri Sony Music in lunile urmatoare, piesa va fi promovata la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale. Videoclipul piesei “We Are One (Ole Ola)” este, de asemenea, in lucrari.

“Cred cu adevarat ca acest mare meci si puterea muzicii ne va apropia”, a declarat Pitbull in timpul unui anunt oficial, la Stadionul Macarena din Rio de Janeiro.

Secretarul General FIFA, Jérôme Valcke a tinut sa sublinieze participarea Claudiei Leitte, celebra cantareata pop de origine brazilianca si judecatoare la “Vocea Braziliei”. El a declarat ca este extrem de incantat, pentru faptul ca artista brazilianca va canta alaturi de nume atat de celebre precum cele ale lui Pitbull si Jennifer Lopez. “Sunt sigur ca, la fel ca mine, milioane de fotbalisti si fani din intreaga lume vor asteapta cu nerabdare lansarea melodiei.”, a mai adaugat Valcke.

Pe de alta parte, Claudia Leitte a marturisit ca de abia asteapta sa danseze samba alaturi de Pitbull si Jennifer Lopez.