Havana si Pitbull

Pitbull revine cu un nou featuring

Jamie Drastik

Jamie Drastik

Pitbull lanseaza o noua piesa alaturi de Havana Brown, cu intentia de a-l sustine pe Jamie Drastik, protejatul lui. Surprinzator, piesa Chasing Shadows se potriveste perfect pentru radio, mai ales in ceea ce priveste colaborarea “delicioasa” cu Havana Brown.

Tanarul rapper Jamie Drastik,  a primit numai laude atat din partea lui Diddy cat si a lui Fat Joe sau Jadakiss, dar Pitbull a fost cel care si-a asumat riscul si l-a lansat. Noua piesa, Chasing Shadows are cam tot ce ii trebuie, de la stil, care e pop- rap, upbeat, care prinde bine la radio la cele doua colaborari care ii asigura drumul catre inaltele locuri ale clasamentelor muzicale. Intrebat despre colaborarea cu Pitbull si Havana Brown, Jamie Drastik s-a aratat foarte incantat, emotionat si onorat, recunoscand nu s-a asteptat la asas ceva.

Pitbull are harul de a face hit, orice piesa pe care o lanseaza. In momentul de fata,  se afla pe locul 8 in Hot 100 cu piesa facuta in colaborare cu Christina Aguilera, Feel This Moment, de pe albumul Global Warming.