Placebo

Placebo la Arenele Romane

Placebo

Placebo

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de cand au lansat primul album de studio, formatia britanica de rock Placebo, va sustine un turneu, ce include si Romania.

Turneul “20 years of Placebo”, ii va aduce la Bucuresti, pe data de 28 iunie 2017, la Arenele Romane, pe scena carora, Brian Molko, Stefan Olsdal si colegii lor, vor canta celebrele lor melodii „Pure Morning”, „The Bitter End”, „Every me and Every You” si „Teenage Angst”.

„Sa zicem doar ca setlistul va cuprinde piese pe care am jurat ca nu o sa le mai cantam vreodata. Fanii au fost foarte rabdatori cu noi din moment ce nu am cantat decat rareori cele mai de success materiale ale noastre, astfel ca am decis sa le oferim ceea ce vor sa auda. Aniversarea a 20 de ani reprezinta momentul perfect pentru asta. Turneul este dedicat fanilor nostri, dar este o sansa si pentru noi sa ne revizuim inceputurile. Deci, daca vre?i sa ne vede?i cantand “Pure Morning” sau “Nancy Boy”, piese pe care nu le-am mai interpretat in aproape 10 ani si s-ar putea nici sa nu o mai facem in viitor, va asteptam la concerte! V-am pregatit si alte surprize”, explica solistul Placebo, Brian Molko.

Biletele se pot achizitiona in doua regimuri:
The Better Friend – 190 lei
In ziua concertului – 220 lei