Salvador Sobral

Portugalia, marea castigatoare Eurovision 2017

Salvador Sobral

Salvador Sobral

Cea dea 62 editie a concursului european de muzica Eurovision Song Contest s-a incheiat aseara cu victoria Portugaliei, reprezentata de Salvador Sobral, care a cantat o melodie in limba sa materna.

Portughezul a cantat melodia ”Amar Pelos Dois” pe scena mica, in vreme ce scena mare era libera, iar atentia publicului a captat-o numai cu vocea sa si cu proiectia unei paduri in lumina lunii. Profund impresionat de prestatia lui Salvador Sobral, spectatorii l-au sustinut din public cu lumini aprinse.

Locurile doi si trei au fost ocupate de vecinele noastre Bulgaria si Moldova. Romania, reprezentata de Ilinca si Alex Florea, s-a ales cu locul sapte, dupa ce artistii nostri au cantat piesa ”Yodel it”, iar show-ul oferit de ei a fost plin de energie si foarte apreciat de public, ba chiar a fost duo-ul preferat de la Eurovision, conform unui sondaj.

De pe scena amenajata la Kiev, nu a putut sa lipseasca nici Jamala, concurenta datorita careia concursul din acest an a avut loc in capitala Ucrainei.

Iata cum aratau rezultatele finale la Eurovision 2017:

Salvador-Sobral-din-portugalia-este-castigatorul-eurovision-2017-3

Tu ce parere ai despre melodia castigatoare din acest an? Crezi ca a meritat Salvador Sobral marele premiu?

iphone spyware, snapchat trace, buscar telefono por gps