Praf in Ochi

Praf in Ochi – So Much Better (piesa noua)

Praf in Ochi - So Much Better

Praf in Ochi – So Much Better

Praf in Ochi revin in atentia publicului cu o noua piesa, intitulata “So Much Better”, o colaborare cu Rares Bartos de la Shadowbox.

Despre piesa, baietii de la Praf in Ochi au declarat: “Piesa “So much better” am compus-o acum cativa ani in Ramnicul Sarat, orasul natal al lui Ionut. Era iarna si am “profitat” de starea speciala de liniste care parca oprise timpul in loc si ne-a permis sa ne interiorizam, sa sapam adanc in sentimentele noastre si sa lasa, loc chimiei dintre noi sa se manifeste. Stefan si Tibi au gasit niste acorduri de chitara, lui Ionut i-a venit pe loc linia vocala, am inregistrat un ghid, dupa care Stefan s-a inchis intr-o camera, a scris versurile in cateva ore si a doua zi aveam deja piesa gata ca si structura.”

Praf in Ochi au explicat de ce a durat atat de mult pana cand ane-au oferit “So Much Better”.

“Va intrebati probabil de ce a durat atat pana sa o lansam? Am simtit ca nu era momentul sa ne grabim, mai ales ca am vrut sa ne luam timpul necesar pentru a lucra in detaliu la productia acestei piese, sa aducem un suflu nou pentru PIO, si bine ca am asteptat ! In felul acesta, anul acesta ne-am intalnit in studioul lui Ionut (John Puzzle) din Bucuresti cu Rares Bartos aka “KLUSTER” , vocalist in trupa Shadowbox, un om foarte talentat caruia i-a placut foarte mult piesa si am decis sa facem un featuring ! Suntem foarte multumiti de ce a iesit, de cum suna piesa si ce transmite ! Speram ca fanii nostri si publicul sa o primeasca asa cum am facut-o : sincer si fara prejudecati.”

Trupa Praf in Ochi au lansat noua piesa la aproape un an de la aparitia piesei “Pentru tine”, cu care baietii si-au facut revenirea in peisajul muzical romanesc la inceputul anului.

Va place noul single?