Cobzality

Premiera la Eurovision

Cobzality

Cobzality

Selectia nationala Eurovision de anul acesta va fi plina de surprize si de noi elemente. Dovada este trupa Cobzality, care au anuntat ca piesa cu care vor concura este o colaborare cu o cunoscuta cantareata de muzica populara, Matilda Pascal Cojocarita.

Trupa Cobzality par a fi foarte curajosi si originali sa concureze cu o astfel de piesa, care se numeste “Steaua din vis”.
“La inceput am luat propunerea in joaca. Insa in momentul in care mi-am dat seama ca e treaba serioasa, am venit in Bucuresti, am tras vocile si am ramas in proiect. Imi plac foarte mult Cobzality, atat ca muzicieni, cat si ca oameni. Ma simt minunat in preajma lor, ca o colega, o prietena. Ma fac sa intineresc”, a explicat Matilda Pascal Cojocarita, artista dispusa sa raspunda provocarilor.

“Matilda Pascal Cojocarita este un om deosebit si o profesionista, atribute pe care le-am cautat la potentialul nostru colaborator din zona folclorului. Apoi am vrut o ‘mama’ foarte frumoasa pentru solista noastra Bianca si o voce cu timbru special. Nu in ultimul rand o interpreta versatila, care sa aiba in repertoriu mai multe genuri. Toate acestea le-am gasit la Matilda Pascal Cojocarita”, a marturisit Florin Romascu, unul dintre membrii trupei Cobzality, referitor la alegerea trupei in concurs.

Cat despre piesa cu care s-au inscris la Eurovision, aceasta imbina sonoritatile moderne caracteristice trupei cu elemente autentice romanesti.

Cum vi se pare aceasta piesa? Credeti ca are aceasta sanse sa ne reprezinte la Eurovision?