Proconsul

Proconsul lanseaza o noua piesa cu ocazia Valentine’s Day

Esti fata pentru care cant

Esti fata pentru care cant

Valentine’s Day este ocazia perfecta pentru artisti sa lanseze piese bune. Proconsul ne provoaca sa ne indragostim pe soundul celei mai recente piese lansate “Esti fata pentru care cant”.

Dupa ce o vreme nu s-a mai auzit nimic de ei, trupa Proconsul a decis acum, in pragul sarbatorii indragostitilor, sa sara in ajutorul fanilor lor domni, care ar putea sa dedice doamnelor aceasta minunata piesa de dragoste.

“Si pentru ca dragostea trebuie sarbatorita alaturi de prieteni, va invitam sa va declarati iubirea alaturi de noi. Pot fi momente despre iubire, in toate formele ei, emotii de la inceput pana la pasiunea cu care traiesti in prezent. Se spune ca atunci cand esti indragostit, ti se pare ca toate cantecele de dragoste sunt despre tine si povestea ta”, au explicat membrii trupei Proconsul.

Mai mult decat atat, trupa Proconsul vine cu ingenioasa idee de face un videoclip original pentru piesa “Esti fata pentru care cant”. Astfel ei, ii incurajeaza pe toti indragostitii sa se filmeze in cele mai romantice ipostaze si sa trimita filmarea la adresa fiistar [at] proconsul.com.ro pentru ca aceasta sa apara in cadrul materialului video.

Toti doritorii au timp sa trimita filmarea pana in luna martie, cand va fi lansat videoclipul, iar acesta ar putea fi cadoul perfect pentru persoana iubita.