PSY

PSY revine cu noua piese noi cu potential de hituri

PSY

PSY

Il mai tineti minte pe PSY, artistul care a creat isterie pe intreaga planeta cu super mega hitul sau “Gangnam Style”? La cinci ani dupa acest succes, artistul corean revine in atentia publicului cu noi piese.

Chiar daca nu s-a mai auzit de el in ultimii ani, afla ca PSY nu a stat degeaba si si-a lansat un nou album “4×2=8”, care a devenit viral din data de 10 mai, ajungand astfel din nou in atentia celor de la Billboard, in special cu doua piese.

Este vorba despre “I Luv It” si “New Face”, doua piese cu acelasi sound molipsitor si cu videoclipuri la fel de colorate si pline de coregrafii, sincroane si buna dispozitie, ca “Gangnam Style”.

PSY a devenit o senzatie mondiala, un adevarat star cu “Gangnam Style”, iar videoclipul acestuia l-a propulsat in topurile din toata lumea, pe buzele tuturor oamenilor, care i-au creat un meme ambulant, iar celebrul dans “Gangnam Style” cu miscarile sale este cunoscut de toata lumea, rupand Youtube-ul la momentul respectiv, numarul vizualizarilor sale fiind astronomic.

Ce ziceti de noile videoclipuri lansate de PSY?

android keylogger, android phone tracker, how to track an android phone