Doddy

Puya lanseaza piesa Klandestin

Puya, Vali Porcisteanu si Doddy

Puya revine cu cel mai nou single, care se numeste Klandestin (Dollar Bill), un featuring cu Doddy.

Doddy este unul dintre cei mai noi artisti ai casei de discuri Scandalos Music/ MusicExpertCompany. Prima aparitie oficiala a lui a avut loc in cadrul piesei Maidanez, alaturi de Puya, Alex Velea, Mahia Beldo si Posset. La 6 luni dupa acest super-hit, proaspatul artist ne prezinta un nou single, “Klandestin”, in colaborare cu Puya. Iata ce a zis Doddy: “Klandestin” este piesa care sper sa ii atinga unde trebuie pe cei care simt si traiesc sentimentul asta – clandestin in cursa infernala dupa bani.”

Klandestin (Dollar Bill) e piesa oamenilor normali, a celor care nu insala, nu fura, platesc taxe la timp, care daca au probleme pe strada merg la sectia din cartier, nu la vreun klan. Din pacate sunt o minoritate… niste klandestini in cursa dupa dollar bill.” Au fost cuvintele lui Puya la adresa piesei.

Filmarile pentru videoclipul noii piese a avut deja loc in prezenta catorva zeci de masini si ai membrilor unui club de racing din Romania, No Speed Limit, in regia lui Richard Stan de la Vision Production.