Puya si Don Baxter

Puya revine cu o noua colaborare cu Don Baxter si Connect- R

Puya

Puya

Puya, Don Baxter si Connect-R, lanseaza piesa si videoclipul “Baga bani”. Cum sugereaza si titlul, tema piesei este banul, mai bine zis lipsa lui.

Piesa “Baga Bani” este extrasa de pe viitorul album a lui Puya, “Maidanez E.P.”. Piesa este un produs Rappin’On Production, inregistrata intr-o singura zi a lunii aprilie. Videoclipul a fost realizat in regia lui Marian Crisan, cu care Puya a mai lucrat in trecut si pentru alte videoclipuri precum “Undeva’n Balkani”, “Change”, “V.I.P” sau “Americandrim”. Puya ne-a obisnuit sa faca haz de necaz, astfel ca intr-o maniera comica el expune situatiile pline de umor, interpretate de personaje precum un doctor, doi politisti, un copil de bani gata, fete frumoase, jucarii si bineinteles, o gramada de bani.

Baga Bani e o piesa pentru parinti. Sau pentru cei care se straduiesc sa supravietuiasca de la un salariu la altul. Se pare ca viata de familie are efecte si asupra rapperilor si, implicit, a versurilor. Fiind tata a doi copii, imi dau seama ca trebuie sa bag bani. Sper ca si voi aveti de unde… Multumim pe aceasta cale tuturor fanilor, ascultatorilor de muzica hip hop in general, care ne ajuta sa ne platim facturile. “a declarant Puya.