Randi

Randi – Puteri asupra mea (videoclip nou)

Randi

Randi

Hitmakerul roman Randi, lanseaza in aceasta primavara o piesa noua, denumita “Puteri asupra mea”, la casa de discuri pe care el insusi o patroneaza, Famous Production.

Piesa “Puteri asupra mea” este despre farmecele femeii, care il dezarmeaza pe barbat, vrand, nevrand. Melodia dispune si de un material video, extrem de senzual, care infatiseaza jocurile amoroase dintre un el si o ea.

“Noul meu single este aici! #PuteriAsupraMea’ vorbeste despre atractia profunda, instinctuala, pe care o exercita femeia asupra barbatului si care depaseste vointa si puterea lui de a se opune!”, explica Randi despre noul sau proiect muzical.

Randi este un cantaret mereu pe val, asa ca fara indoiala, in scurt timp, piesa “Puteri asupra mea” se va auzi si la radio. Inainte de aceasta, Randi a mai lansat si “Ochii aia verzi”, o piesa ce a ajuns pana pe locul al doilea in topul difuzarilor de la radio. Alte piese cu care a furat inima audientei sunt “Spune tu”, “Dansam”, “Prietena ta”, colaorarea cu Uddi si Nadir si “Pana vara viitoare”, alaturi de Jo.

Ce parere ai despre piesa “Puteri asupra mea”?