BUG Mafia, Parazitii si Grasu XXL

Rapperii romani interzisi inainte de ora 23:00

BUG Mafia, Parazitii si Grasu XXL

BUG Mafia, Parazitii si Grasu XXL

Vesti proaste pentru rapperii romani, acestia au fost cenzurati la radio in timpul zilei, din cauza faptului ca au un continut vulgar.

Se pare ca CNA a monitorizat la sfarsitul anului 2013 toate programele matinale difuzate de posturile de radio din Romania: Kiss FM, Radio ZU, Pro FM, Info Pro, Radio Guerrilla, Radio 21, Europa FM si National FM, hotarand sa interzica cateva melodii romanesti si chiar si una straina la radio in timpul zilei.

Astfel, hotararea celor de la CAN, vizeaza piesele “Scoate limba” de la Mamelino, “De ziua ta” de la Parazitii, “Barbati fara femei”, “Turbofin” de la Grasu XXL, “Hai cu mine” de la BUG Mafia, “Toate-s la fel”, “Cum sa jignesti o femeie” si “Bagabonti 99” de la Parazitii si “Talk dirty” de la Jason Derulo. Desi interzise, posturile de radio vor avea voie sa difuzeze aceste melodii numai dupa ora 23:00. Se pare ca aceasta interdictie a fost facuta in baza legii, unul dintre articolele din Codul Audiovizualului, mai exact Art. 18, litera b, prevede faptul ca: Nu pot fi difuzate in intervalul orar 6,00 – 23,00 productii care prezinta: b) scene de sex, limbaj sau comportament obscen.

“Monumentul Parazitii sa fie interzis pana la ora 22.00, astfel incat copiii sa nu mai asculte astfel de porcarii. Nu ma intelegeti gresit, adultii sa le asculte cat vor.”, a declarat Florin Gabrea, membru CNA.

Tu ce parere ai despre decizia celor de la CNA?