Revolution Festival 2017

Revolution Festival 2017

Revolution Festival 2017

Revolution Festival 2017

Timisoara se bucura in acest weekend de unul dintre cele mai tari festivaluri din Romania, Revolution Festival, la care canta nume internationale extrem de ravnite, dar si artisti romani.

Festivalul Revolution a inceput in forta, la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, acolo unde a adunat peste 7.000 de persoane, care au luat parte in prima zi la minunata aventura Revolution, locul unde distractia este in toi, alaturi de Rudimental Dj Set, Dubioza Kolektiv, Bleed Someone Dry, Gojira + Planet H, Subcarpati, Suie Paparude si nu numai.

Trupele care au concertat in prima zi pe scena mare au fost E-AN-NA, ALL Frends Band, BAB, Suie Paparude, bosniecii de la Dubioza Kolectiv. Insa cei mai asteptati au fost britanicii de la Rudimental, care au urcat pe scena in jurul orei 2 dimineata.

Majoritatea publicului de la Revolution Festival sunt tineri de liceu, dar si iubitori de festivaluri de pretutindeni din Europa si chiar din Noua Zeelanda, innebuniti dupa muzica electronica, jungle si drum and bass.

In cele 72 de ore de distractie non-stop, festivalul Revolution ofera pe langa muzica buna live si workshopuri si teatru.

Revolution Festival 2017

Revolution Festival 2017

mobile spy, iphone jailbreak, track cell phone number