Kanye West

Rezolutiile lui Kanye West pentru anul 2014

Kanye West
Kanye West

Kanye West a promis ca nu o sa mai zica nimic controversat timp de 6 luni. Pe o scena din Toronto in data de 23 decembrie, rapperul si-a facut ultima data de cap in anul acesta.

El a spus ca e ultima data cand va vorbi asa pentru o vreme, mentionand ca daca fanii vor vrea sa il auda vorbind “realistic” vor trebui sa caute interviuri mai vechi cu el.

“Tot ce spun nu e permis. Asta s-ar putea sa fie ultima data cand ma veti auzi vorbind asa urat pentru mult timp, poate fi pentru 6 luni. Cel putin. Va trebui sa reurmariti interviuri vechi cu mine ca sa auziti ceva realistic”.

In timpul ultimului concert a mai mentionat ca nu se va mai lega de Nike sau de premiile Grammy, spunand ca “nu voi mai mentiona Nike decat intr-o lumina buna… Nu voi mai aduce premiile Grammy intr-o lumina negativa, pentru ca apreciez a 21-a editie a premiilor in care am si castigat un premiu… asa ca va anunt ca asta e ultima data cand spun ceva rau despre oricine”.

La inceputul lunii, Kanye s-a legat de premiile Grammy in timpul unui concert in Phoenix. In timpul show-ului acesta si-a exprimat dezamagirea pentru ca albumul sau “Yeezus” nu a fost inclus pe lista nominalizarilor la albumul anului. Artistul a declarat ca nominalizarile pentru “cel mai bun album rap” pentru albumul “Yeezus” si “cel mai bun cantec rap” pentru “New Slaves” au fost degeaba si degeaba vine lumea si il felicita, pentru ca nu ii pasa de acele doua nominalizari.

In timpul concertului din Toronto, pe scena i s-a alaturat si Drake. Acestia au cantat doua melodii, una la care au colaborat amandoi in 2009 “Forever” si o melodie de pe ultimul album a lui Drake, “Nothing was the same”.