Ricky Martin

Ricky Martin a lansat videoclipul piesei “Vida”

Ricky Martin

Ricky Martin

Jennifer Lopez si Pitbull, nu sunt singurii care au promovat un imn, Ricky Martin se numara si el printre artistii care lanseaza una dintre piesele prin care se promoveaza Cupa Mondiala de Fotbal 2014.

Piesa la care a lucrat Ricky Martin este foarte energica, perfecta pentru sustinerea Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia.

Denumita “Vida”, noua piesa semnata de Ricky Martin dispune deja si de un videoclip pe masura, in intermediul caruia buna dispozitia este la ea acasa. Videoclipul are toate elementele necesare unui hit in devenire, miscari de dans, plaje insorite si voie buna.

Filmarile clipului s-au desfasurat pe parcursul a 3 zile in Rio de Janeiro, in regia lui Kátia Lund si Lívia Gama. Piesa a fost compusa de catre Elijah King si produsa de catre Salaam Remi.

“Faptul ca am avut oportunitatea de a fi parte a acestei initiative globale este minunat. Sunt foarte emotionat datorita faptului ca, in sfarsit, o lume intreaga poate asculta piesa <<Vida>>”, a declarat Ricky Martin, extrem de incantat.