Rihanna

Rihanna apare intr-un videoclip al artistului ASAP Rocky

ASAP Rocky si Rihanna

ASAP Rocky si Rihanna

Dupa ce ne-a surprins cu colaborarea cu rapperul ASAP Rocky pentru piesa “Fashion Killa”, Rihanna este protagonista videoclipului acestei piese. Clipul ii infatiseaza pe doi artisti care merg la cumparaturi de haine de firma, iar Rihanna este surprinsa avand un moment intim cu un manechin.

Cu toate ca nu a mai scos de curand niciun videoclip, Rihanna a acceptat bucuroasa sa apara in cel al rapperului american pentru piesa care este inclusa pe albumul de debut al acestuia, denumit “Long.Live.ASAP”. De regizarea videoclipului s-a ocupat chiar ASAP, impreuna cu Virgil Abloh.

La intrebarea de ce a ales-o tocmai pe Riri, artistul din Harlem a raspuns ca ii place senzualitatea ei si simtul modei pe care il are: “She’s a fashion killa in my eyes. I respect her jigginess. I respect her fashion sense, so that’s why I used her as a female.”

Pe ASAP Rocky l-ati mai vazut intr-un videoclip alaturi de Skrillex pentru o piesa la care au lucrat impreuna, “Wild for the Night.”  si care face parte tot de pe albumul de debut al rapperului, “Long.Live.ASAP”. Prima piesa lansata de ASAP Rocky, “Fucking Problems” s-a dovedit a avea un succes neasteptat, avand in vedere ca  a ajuns in topul muzical Hot 100.