Rihanna

Rihanna: goala si plina de serpi

Rihanna

Rihanna

Rihanna isi surprinde din nou fanii cu o serie de poze in care apare goala. Pe langa acest lucru, artista din Barbados se fotografiaza cu serpi si cu dinti de sarpe, ceea ce o face sa intre perfect in pielea Medusei si sa isi sperie fanii minori.

Dupa multe pictoriale provocatoare, de aceasta data, Rihanna se dezbraca pentru GQ din Marea Britanie. Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la aparitia revistei, artista in varsta de 25 de ani apare in ipostaze de-a dreptul socante chiar pe coperta prestigioasei reviste, jucand rolul lui Medusa, monstrul mitologic, care ii transforma in piatra pe toti cei care o privesc in ochi.

Rihanna, adepta stilului nonconformist, a aparut in multe pictoriale topless, insa niciunul nu-l intrece pe acesta. Artista apare cu ochi si cu dinti de sarpe, si in niste ipostaze de-a dreptul mortale, care implica serpi pe corp si serpi in loc de par. Fotografiile au fost realizate de Damien Hirst pentru editia din decembrie a revistei GQ.

 Rihanna


Rihanna

Cum era de asteptat, Rihanna a postat unele dintre poze pe Twitter alaturi de cuvintele: “Medusa head on me like I’m ‘luminati!!!! She. x Damien Hirst #GQ #25thAnniversary #COVER.”