Rihanna si Chris Brown

Rihanna, implicata intr-un nou triunghi amoros

Rihanna si Chris Brown

Rihanna si Chris Brown

O relatie mai incurcata ca a lui Rihanna si Chris Brown mai rar, acestia reusind sa atraga din nou atentia, cu o noua intamplare.

Toata lumea stie ca cei doi artisti s-au despartit de ceva timp, dar se pare ca acum Chris Brown incearca sa se impace iar cu frumoasa cantareata din Barbados. Aparent, artistul s-a despartit de iubita lui, Karrueche Tran, pentru ca ar mai avea sentimente pentru Rihanna.

Potrivit presei internationale, acesta a reluat legatura cu Rihanna cu ocazia onomasticii ei, in data de 20 februarie, iar de atunci isi trimit mesaje constant. Pentru ceva timp, mai exact 2 luni, cei doi au ramas doar la stadiul de mesaje, Chris fiind nevoit ulterior sa se interneze la o clinia de reabilitatare, obligat fiind de un judecator datorita tulburarilor de care sufera, si anume sindromul bipolar.

Insa daca stam sa ne gandim, totul se poate intoarce impotriva lui Chris, Rihanna ar putea sa il refuze deoarece el a parasit-o si pentru ca se zvoneste ca aceasta ar avea o legatura cu Drake, fiind si surprinsa pe strazile din Paris impreuna cu el.