Rihanna

Rihanna in Vogue!

Rihanna

Rihanna

Rihanna s-a deschis intr-un interviu acordat celor de la Vogue si recunoaste in fata fanilor ca nu si-a dorit sa fie faimoasa si ca e constienta ca nu are cea mai buna voce.

Desi s-ar spune ca duce o viata de vis, in care totul merge ca pe roate, aceasta realizeaza cum se comporta si ce face in public. Realizeaza deasemenea ca comportamentul ei influenteaza generatiile tinere de fani care o urmaresc.

Mai jos aveti fragmente din acest interviu sensational:

“Nu este totul despre vocea mea. Sunt oameni care sunt mai talentati cand vine vorba de cantat. Voci mai mari, mai puternice. Insa oamenii nu stiu cine esti tu iar moda iti indica destul de clar asta, e un mod de exprimare a starii tale, a atitudinii tale”.

“Daca port un top, nu port sutien. Daca port sutien, atunci umblu in sutien si atat”

“Cantam foarte mult cand eram mica. Foarte mult. Incercam modalitati de a-mi controla vocea. Iubeam sa cant. Iubesc lucrul asta si nu simt ca e o greutate. E o forma de exprimare. Nu mi-am dorit sa fiu faimoasa niciodata. Mi-am dorit doar ca muzica mea sa fie auzita in toata lumea. Apoi a venit si faima. Nu pot sa imi imaginez ca ma voi obisnui cu ea vreodata.”

“Nu e parul meu, e al unei fete care l-a donat, she’s the bomb. Fetele de culoare nu lasa pe nimeni sa vada lucrul asta. Am doi oameni care se ocupa de parul meu, ei sunt mereu cu mine oriunde ma duc. Le zic “M-am plictisit! Vreau sa-mi schimb parul! Asta e chestia tare in legatura cu o peruca, poti sa faci ce vrei cu parul ala.”

Rihanna

Rihanna

Rihanna

Rihanna