Rihanna

Rihanna lanseaza o colectie de bijuterii

Rihanna

Rihanna

Rihanna continua seria colaborarilor din domeniul designului, si lanseaza o colectie de bijuterii, alaturi de Caroline Scheufele, creative director si presedintele brandului Chopard.

Colectia de bijuterii are in componenta sa noua piese in editie limitata, inspirate din tara natala a artistei, Barbados si din coloritul Carnavalului ce are loc acolo.

“Rihanna and I collaborated closely on the collections, so you can feel her unstoppable energy, strong creativity, and inherent sense of design in every piece. With her unique style, she redefines the way people see and wear jewelry.”, marturiseste Caroline Scheufele.

Desi colectia Chopard va fi lansata pe piata de abia luna viitoare, la Festivalul de Film de la Cannes, deja Riri s-a afisat purtand o pereche de cercei din noua sa colectie, la Premiile Grammy si a pozat pe coperta lunii martie a revistei Harper’s Bazaar.

Rihanna iubeste atat de mult moda, ca a mai colaborat si cu producatorul de pantofi Manolo Blahnik si a lansat mai multe colectii alaturi de Puma, care au avut un mare impact asupra publicului.