Rihanna

Rihanna lucreaza la cel de-al optulea album

Rihanna

Rihanna

Rihanna a inceput sa lucreze la cel de-al optulea  album al sau, spune producatorul Dj Mustard. Acesta, care a colaborat cu Bow Wow la albumul “We in Da Club” a mai afirmat ca va colabora cu Rihanna la cel putin o melodie de pe noul sau album.

“In sfarsit colaborez cu Rihanna.”, a declarat el pentru HipHop-N-More. Poducatorul a mai adaugat ca “Doar fac ceea ce cred ca o sa ii placa ei, iar daca nu o sa ii placa, o sa ne intelgem sa schimbam pana ritmurile sunt pe placul ei. Dar pana la urma, o sa ii placa cel putin o melodie.” Acest nou album, care inca nu are nume o sa fie primul dupa cel din 2012, “Unapologetic”.

Dupa ultima dezvaluire, cum ca melodiile lui Rihanna si Bruno Mars au fost cele mai piratate si dupa cateva statistici obtinute de la Bit Torrent, cea mai populara metoda de a descarca ilegal muzica, analistii de la Musicmetric au aratat ca melodiile lor au fost descarcate de cel putin 5 milioane de ori in decursul ultimelor 12 luni, luandu-le fata celor de la Daft Punk si Justin Timberlake, a caror melodii au fost descarcate ilicit in jur de 4 milioane de ori.

Nici Bruno Mars, nici Rihanna nu au lansat vreun album in 2013, dar albumurile lor “Unorthodox Jukebox”, respectiv “Unapologetic” au fost lansate la finele anului 2012.