Rihanna

Rihanna promoveaza noua colectie Manolo

Rihanna si Manolo

Rihanna si Manolo

Rihanna nu este doar o cantareata de succes, ci si o afacerista priceputa. Artista din Barbados colaboreaza pentru a treia oara cu extravagantul designer spaniol Manolo Blahnik, pentru o noua linie de pantofi.

Extrem de impresionat de frumusetea si senzualitatea artistei, Manolo Blahnik i-a propus acesteia sa ii promoveze noua colectie de sandale, in cadrul unui pictorial extrem de sexy.

Sandalele sunt disponibile pe site-ul oficial al magazinului Manolo, din data de 6 iulie, detaliile folosite de designer fiind extrem de fine. Preturile sunt pe masura pieselor, acestea incepand de la $1,265 si pana la $2,325 si adresandu-se unui public select.

“Este foarte interesant sa lucrezi cu oameni tineri ca Rihanna. O apreciez pentru stilul sau si pentru faptul ca nu ii este frica sa poarte ceea ce ii place. Esteticul si curajul sau sunt foarte vizile in noua noastra colectie. Gasesc rapitor felul ei de a se misca. Pana la urma totul are legatura cu femeia care poarta accesoriul si nu invers.”, a marturisit Manolo Blahnik.

Anul trecut Rihanna si Manolo Blahnik incepeau sa lucreze impreuna pentru colectia Denim Desserts, lansata in luna mai, care promova pantofi din denim. Printre celebritatile care au fost vazute purtand pantofii lui Manolo se numara Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Taraji P. Henson si nu numai. Aceasta colaborare a fost urmata de colectia de pantofi Savage collection, lansata in toamna.

Rihanna

Rihanna

S-ar zice ca Riri are in ultima vreme succes pe toate planurile. Recent cantareata s-a intors din turneul mondial pentru promovarea albumului “Anti”, care i-a marit bugetul si care a adus-o si pe meleagurile romanesti, iar pe plan sentimental, Rihanna o duce cum nu se poate mai bine, iubindu-se intens cu milionarul saudit Hassan Jameel.

http://vialosangeles.cl/iphone-tracker-spyera-the-truth-spy/