Rita Ora

Rita Ora se dezbraca pentru Terry Richardson

Rita Ora si Terry Richardson

Rita Ora si Terry Richardson

Rita Ora apeleaza la controversatul fotograf Terry Richardson, pentru a se promova cat mai bine, dezbracandu-se in noul pictorial, in care a renuntat de tot la inhibitii.

Terry Richardson a devenit cunoscut gratie originalitatii sale in ceea ce priveste fotografia. Recent el a fost acuzat de un fotomodel ca in schimbul sedintelor foto pentru o revista prestigioasa, ar fi pretins favoruri sexuale, povestea care in final s-a dovedit a fi falsa. Desi reputatia lui nu e lipsita de pete, talentul sau in ceea ce priveste fotografia este incontestabil, fiind un artist extrem de indranznet. Toate vedetele care doresc o schimbare de imagine apeleaza la serviciile lui Terry Richardson.

Rita Ora

Rita Ora

Una dintre artistele care s-a lasat pozata de Terry Richardson este si Miley Cyrus, care a renuntat de mult la inhibitii, aceasta fiind modalitatea perfecta ea sa o “ucida” pe Hannah Montana. Cu toate ca shooting-ul Ritei este fierbinte, este totusi in acelasi timp mult mai decent decat pozele lui Miley.

Intr-o alta ordine de idei, Rita Ora lucreaza la promovarea noului sau single, “I Will Never Let You Down”, si la noul ei album, care este programat sa apara in luna septembrie si cuprinde cateva colaborari interesante si surprinzatoare.

Ce parere aveti despre poze?