Corina

“Roata se intoarce” pentru Corina

Corina

Corina

Corina, revine cu o noua piesa in limba romana, intitulata “Roata se intoarce”. Dupa ce vara trecuta a facut furori cu piesa “A ta”, iar azi iarna se odihnea pe “Pernele moi”, in aceasta vara, Corina planuieste sa ne incante cu o piesa cu totul diferita.

Piesa, care este produsa la casele de discuri Roton si HahahaProduction, are un sound electric, ce oscileaza intre dance modern si elemente traditionale romanesti. ”Noul meu look este, asa cum cred ca v-am obisnuit, o surpriza. Ceea ce voi aduce odata cu videoclipul piesei “Roata se intoarce” va fi stilul acestei veri, plin de stralucire, culoare, libertate a croiurilor, foarte foarte sexy. E un stil care va starni nostalgia celei mai libere perioade, aceea a anilor ’60, atunci cand iubirea si pacea primau. Temele principale vor fi florile, volume si coafuri ondulate si accesoriile. Este insa cu siguranta the new IT THING”, a spus artista despre noua ei piesa. Corina a venit si cu niste sfaturi pentru tinerele fete care vor sa fie funky-cool, recomndandu-le sa fie ele insele: “Sa poarte ce le reprezinta, sa nu tina cont neaparat de trend-uri, sa nu se feresaca sa incerce cele mai nastrusnice combinatii. Sa nu exagereze cu make up-ul. Sa fie cat mai naturale, sa fie cool, fresh, young, sa fie munky Funky…”

Pe langa noul single, Corina se pregateste de lansarea noului sau album. Ea va canta piesele cuprinse pe album intr-un turneu ce va cuprinde foarte multe orase din Romania.