Rock The City

Rock The City 2017 a fost anulat

Rock The City

Rock The City

Veste proasta pentru fanii care si-au achizitionat bilete la Rock The City 2017 si asteptau cu nerabdare data de 27 august, festivalul s-a anulat.

Evenimentul organizat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment, ar fi ajuns in acest an la editia cu numarul opt, insa inainte cu o luna de data oficiala prevazuta, organizatorii au anuntat anularea acestuia din ”motive neprevazute”.

Rock The City 2017 ar fi trebuit sa aiba loc pe 27 august la Arenele Romane din Bucuresti, capul afisului fiind formatia The Offspring.

”Timp de 8 ani, festivalul Rock the City a adus in Bucuresti o varietate de genuri muzicale. In acest an, cu parere de rau va anuntam ca, din cauza unor motive neprevazute si independente de vointa organizatorilor, nu vom putea continua cu editia planificat? pentru data de 27 august 2017. Pentru restituirea contravalorii biletelor va rugam sa va adresati punctului de vanzare Eventim de la care au fost achizitionate. Pentru biletele achizitionate on-line va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@eventim.ro. Va multumim pentru sustinere si pentru interesul acordat evenimentului!”, este anuntul de pe pagina oficiala a evenimentului.

Pe langa trupa The Offspring, in lineup-ul festivalului si-ai confirmat participarea si formatiile Bullet For My Valentine, The Darkness sau Firma, dar si cateva formatii romanesti.

http://dshomedeco.com/shop/archives/25369/