Paula Seling si Ovi

Romania, pe ultimul loc la Eurovision

Paula Seling si Ovi

Paula Seling si Ovi

Romania este programata sa apara in ce-a de-a doua semifinala a concursului Eurovision, in data de 8 mai, Paula Seling si Ovi fiind ultimii care vor performa pe scena evenimentului.

Conform conducerii European Broadcasting Union si a producatorilor evenimentului, ordinea intrarii in concurs este stabilita prin tragere la sorti.

Astfel, Suedia si Norvegia vor performa in zile diferite, in timp ce Romania, se va lupta pentru un loc in finala de pe 10 mai impreuna cu alte state precum Malta, Israel, Austria, Polonia, Lituania, Belarus, Georgia, Slovenia, Grecia, Macedonia, Elvetia, Belarus si Irlanda.

Startul competitiei va fi dat in data de 6 mai de catre Armenia, care a ramas favorita concursului european de anul trecut, piesa acestei tari fiind inca difuzata  la radio.

Ca in fiecare an, alegerea reprezentantului din cadrul selectiei nationale s-a lasat cu certuri si controverse, Paula Seling si Ovi fiind acuzati de plagiat. Nimeni nu poate contesta insa talentul lor, dupa ce in anul 2010 cei doi s-au clasat pe locul 3 la Eurovision. Avand in vedere calitatile vocale ale Paulei, dar si ale lui Ovi piesa “Miracle”, ar putea sa ne aduca si in acest an un loc in top.