Vocea Romaniei

Romanii si-au ales Vocea

Mihai Chitu

Mihai Chitu

In a doua seara de Craciun, romanii au urmarit celebrul show televizat, Vocea Romaniei.

Dupa o finala foarte disputata intre cei patru concurenti, Sanziana Nicolae din echipa lui Moga, Adrian Nour din echipa lui Smiley, Mihai Chitu din echipa Loredanei si Marius Marin din echipa lui Brenciu, publicul si-a ales castigatorul. Asadar, favoritul publicului a fost Mihai Chitu din echipa lui Brenciu. Cu aceasta victorie, Brenciu devine singurul mentor cu doua victorii.

Fiecare artist a interpretat trei melodii, una singuri, una alaturi de mentorul lor si cealalta in duet cu o vedeta autohtona. Sanziana a cantat alaturi de Bodo, solistul de la Proconsul, Adrian Nour a cantat intr-un duet cu Sore, Mihai Chitu a avut-o alaturi pe Corina Chiriac si nu in ultimul rand, Marius Marin a cantat cu un artist foarte respectat in muzica romaneasca, Paul Ciuci de la formatia Compact.

Dupa toate aceste performante incredibile, publicului i-a fost data sansa de a-si vota favoritul, mentorii neavand nici un cuvant de spus, bucurandu-se doar de spectacolul oferit de cei patru concurenti.

Castigatorul, Mihai Chitu, va castiga pe langa mult visatul titlu de “Vocea Romaniei” si un cec de nu mai putin de 100.000 de euro.
There are no comments

Add yours

Comments are closed.