Ruby

Ruby, sexy in alb-negru

Ruby

Ruby

Ruby ne arata latura ei senzuala in cel mai nou si mai pasional videoclip, cel al piesei “De la distanta”.  

“Cu siguranta e cea mai sensibila piesa a mea, de pana acum. Nu imi schimb stilul, nu voi face alt gen de muzica, pur si simplu inseamna o evolutie normala. Am lucrat, ca si pana acum, cu Alex Velea si Smiley, dar si alaturi de foarte talentatul compozitor Max Kissaru, cat si alaturi de Deliric si DOC de la CTC. Suntem mai mult decat multumiti de rezultatul obtinut si simtim cu totii ca aceata piesa o sa rupa!”, a explicat Ruby.

Videoclipul a fost filmat in regia lui Cercel Lazar, este realizat in alb-negru si pune accentul pe sex-appeal-ul lui Ruby, iar linia melodica a piesei este cu mult diferita de cele cu care artista ne-a obisnuit.

“Noul single Ruby, ne-a surprins pe toti. In timp ce lucram nu ne venea sa credem cat de bine suna tot. Nu avem nicio indoiala ca va fi hit. Pot spune cu mandrie ca aceasta piesa este prima lansata alaturi de HaHaHa Production si Cat Music, de catre label-ul meu Golden Boy Society”, a confirmat si Alex Velea.

Dupa hitul “Stinge lumina”,si dupa colaborarile de success pe care le-a avut cu CRBL pentru “Toata tara” si cu Pacha Man pentru piesa “Baiat de bani gata”, Ruby planuieste sa bata un nou record cu noua sa piesa, “De la distanta”, dar si cu videoclipul acesteia.