Ruby

Ruby si-a facut fanii sa rada cu lacrimi

Ruby

Ruby

Ruby nu pierde nicio ocazie de a-si surprinde fanii cu noi poze, imparasind momente ale vietii sale cu acestia. Cea mai recenta poza publicata de aceasta pe una din retelele de socializare, o infatiseaza intr-o ipostaza amuzanta, cu care si-a facut fanii sa rada.

Daca de obicei Ruby isi innebuneste fanii cu poze incitante si provocatoare, imbracata in tinute sexy, de aceasta data cantareata apare intr-o poza traznita. Si pentru are simtul umorului extrem de dezvoltat, dar si pentru ca nu este deloc pudica cantareata a impartasit cu toti cei 800.000 de fani de pe Facebook o poza, care o infatiseaza atarnand cu capul in jos, cocotata intr-un copac, in plina strada. In descrierea pozei, Ruby isi intreaba fanii amuzata: “Faceti poze cu maimuta?”.

Se pare ca fanii, chiar si cei de sex masculin, apreciaza mai mult astfel de poze, decat cele in care artista apare aproape dezbracanta. “Trasnita, dar adorabila”, “Si daca se rupea creanga? Cine ne mai incanta?”, “Au inceput sa creasca Ruby in pom”, au fost numai cateva dintre comentariile admiratorilor sai.