Eurovision

Sanse mari de castig pentru Romania la Eurovision 2014

Eurovision

Eurovision

Paula si Ovi sunt reprezentantii din acest an la concursul international Eurovision, care va avea loc pe 10 mai, la Copenhaga.

Potrivit sefei Delegatiei Romaniei la Eurovision, s-ar parea ca in acest an sansele sa castigam concursul sunt foarte mari.

“In premiera, vom fi sprijiniti de guvern, caruia doresc sa-i multumesc. E vorba de imaginea Romaniei, dar sa nu credeti ca sunt bani multi. Spectaculos e ca avem parte de sustinere. Delegatia Romaniei va fi una normala, in jur de 12-14 oameni, inclusiv Paula si Ovi. Avem doi artisti care pot canta orice, oricand si oriunde, beneficiem de sprijinul autoritatilor, asa ca anul acesta avem premise interesante pentru a castiga”, declara Liana Stanciu.

Faptul ca intram ultimii pe scena, ne-ar putea sporii sansele de castig. Astfel, Romania va urca pe scena pe data de 8 mai, in cea de-a doua semifinala, chiar inaintea votarii. “Romania inchide spectacolul, iar asta ne avantajeaza, ganditi-va ca in doar cateva clipe dupa noi se va spune «Europa, voteaza!»”, spune Liana Stanciu.