Andreea Banica

Scandal intre Andreea Banica si fanii sai

Andreea Banica

Andreea Banica

Andreea Banica a pierdut cateva zeci de fani. Recent ea a facut un gest care a starnit mari controverse in randul acestora. Artista si-a postat pe contul de Facebook un filmulet in care apare pe o banca, langa un barbat care doarme.

Insotita de amicii sai, Andreea a tinut neaparat sa fie pozata si filmata in aceasta ipostaza. “Cu el, ma, nu singura. Din fata, in puii mei. Din fata!” striga ea la colegul care o filmeaza. Numai ca in agitatia aceea, barbatul se trezeste, artista sare ca arsa de pe banca, o ia la goana si toata lumea rade, atentionandu-l pe barbatul iritat ca Andreea e vedeta. Reactia fanilor cand au vazut filmuletul cu gluma respectiva, nu a fost deloc una placuta, acestia acuzand-o pe artista de nesimtire pentru ca isi bate joc de un biet om al strazii.

Nici Andreea nu se lasa calcata in picioare si riposteaza, aparandu-se si folosind cuvinte nu tocmai potrivite: “proasta esti tu!daca un om doarme pe banca inseamna ca e neaparat amarat?pai hai sa le dam la toti care dorm pe banca sa manance ca noi stim ca ei sunt amarati!impusca te!!!” sau „tu esti de o prostie rara!basti de aici frustrato”

Dupa toata zarva provocata, Andreea a vrut neaparat sa lamureasca lucrurile: “Un om care se odihnea pe banca. Cand ne-am intors de la plimbare ne-am intalnit cu el si m-a intrebat daca a iesit bine filmarea. Am facut o poza si ne-am amuzat impreuna”.