Aurel Niamtu

Scandal la “Vocea Romaniei”

Aurel Niamtu

Aurel Niamtu

Desi a trecut o saptamana de cand a parasit “Vocea Romaniei”, unde s-a razboit cu Horia Brenciu, dar si cu alti concurenti, Aurel Niamtu, cel mai in varsta concurent din acesta editie din Vocea Romaniei, continua sa starneasca controverse.

Se pare ca motivul disputelor este comportamentul dificil al fostului concurent, care a fost acuzat de persoanele cu care a intrat in conflict ca este foarte arrogant. Cat despre concurentii din competitie, acestia s-au impartit in doua tabere, si anume cei care il tratau pe concurentul de 64 de ani cu respect, data fiind varsta lui, si cei care datorita comportamentului care lasa de dorit al lui Niamtu, nu il suportau.

Astfel, o sursa de pe platou a declarat ca Aurel Niamtu: “Era foarte arogant cu colegii sai. Spunea ca el are 10.000 de voturi asigurate si oricum o sa fie primul in topul favoritilor si va trece de etapa. In conditiile in care toti se antrenau, vorbele acestea erau descurajatoare pentru ceilalti. Era arogant, se credea superior tuturor si nu primea sfaturi. Cu Horia Brenciu se lua mereu in baza, iar cand acesta ii sugera sau incerca sa ii zica ceva, pe parte profesionala, el comenta pe fata. I-a spus lui Brenciu: “Tu sa o inveti pe fiica-ta, nu pe mine, ca eu am o varsta”. Isi pusese rington la telefon cu melodia de la “Vocea”, iar cand il apela cineva auzeai “E Vocea Romaniei!”