Sean Kingston

Sean Kingston, dat in judecata pentru hartuire sexuala

Sean Kingston

Sean Kingston

Sean Kingston, rapperul de origine jamaicano-americana a fost acuzat de o tanara de hartuire sexuala. Femeia, in varsta de 22 de ani sustine ca atistul impreuna cu bodyguard-ul sau si cu un membru al trupei sale, au silit-o in urma cu trei ani sa intretina relatii sexuale cu ei, in camera unui hotel din Seattle.

Carissa Capeloto a relatat ca a fost invitata in camera de hotel a lui Sean in cadrul unei intalniri. Aceasta sustine ca intalnirea s-a transformat intr-un cosmar, deoarece cand a intrat in camera hotelului Sean Kingston o astepta dezbracat in pat, iar intr-un moment s-a trezit deasupra lui, in timp ce ceilalti barbati au incarcat sa o violeze.

In cele din urma femeia a reusit cumva sa isi anunte o prietena, care a salvat-o sunand la politie dupa care  a primit ingrijiri pedicale in urma ranilor cauzate de acei barbati. Tot din pricina violului, Capeloto sufera schimbari de comportament, atacuri de panica si insomnie. Acum femeia cere daune de cel putin 5 milioane de dolari pentru ceea ce sustine ca i s-a intamplat .

Pe de alta parte, artistul neaga grava acuzatie care ii este adusa, sustinand ca relatia sexuala a avut loc de comun acord. Pentru moment procesul a fost amanat, iar artistul a fost scutit de acuzatiile penale din lipsa de probe, urmand ca in luna noiembrie sa se prezinte in nou la tribunal.