Selena Gomez

Secretul Selenei: insarcinata si singura

Selena Gomez

Selena Gomez

Recent a aparut in presa o stire bomba despre Selena Gomez, care sustinea faptul ca ea ar fi insarcinata.

Plecand de la faptul ca in ultima vreme, Selena nu s-a mai aratat pe la petreceri si la evenimentele mondene, lumea a inceput sa creada ca frumoasa artista a renuntat la viata tumultoasa pe care a dus-o alaturi de Justin Bieber.

Potrivit revistei InTouch, Selena Gomez este insarcinata, iar tatal copilului sau este nimeni altul decat Justin Bieber. Insa avand in vedere faptul ca cei doi s-au despartit din nou, Selena se confrunta singura cu aceasta situatie delicata.

Surse apropiate ai artistei au marturisit pentru presa ca Selena este extrem de resemnata cu ideea ca va trebui sa creasca singura un copil, fiind de parere ca asa a fost sa fie. Tot din aceste surse am aflat ca Selena s-ar fi refugiat dupa ce a iesit de la reabilitare in religie.

Mai mult decat atat, zvonurile spun ca Selena L-ar fi anuntat si pe Bieber ca urmeaza sa devina tata, precizand insa ca nu are nevoie de ajutorul lui pentru a creste copilul, situatie pe care tanarul ar fi acceptat-o fara sa se straduiasca macar sa o convinga ca ar trebui sa se implice si el in aveasta poveste.

Purtatorul de cuvant al Selenei a evitrat insa sa de-a vreo declaratie referitoare la acest subiect, astfel ca multi dintre fanii artistei cred ca totul este doar o minciuna si ca ea nu este insarcinata.