Selena Gomez

Selena Gomez a facut senzatie cu o tinuta incitanta

Selena Gomez

Selena Gomez

Se pare ca fostele vedete Disney s-au maturizat, pierzandu-si orice urma de inocenta. Dupa controversele lansate in jurul lui Miley Cyrus si a noii sale atitudini, Selena Gomez ne demostreaza ca nici ea nu se lasa mai prejos.

Felul Selenei de a ne arata ca s-a maturizat si de a-si scoate in evidenta sex-appelul nu este atat de brusc si vulgar ca al lui Miley. Recent, artista latina a facut senzatie in Beverly Hills, la lansarea noului numar al revistei “Flaunt”, cu un decolteu adanc si fara sutien.

La evenimentul care a ajut loc joi seara, Selena si-a facut aparitia intr-o rochie neagra, extrem de sexy, cu care a reusit sa intoarca toate privirile.

Artista a asortat rochiei neagre, care avea un decolteu adanc ce ii lasa la vedere sanii si un decupaj in zona abdominala, niste pantofi negri, cu toc. Tinuta ei a fost foarte bine gandita. Fara sa poarte bijuterii, ea a lasat ca decolteul sa fi atractia. Selena si-a accentuat sex-appelul, alegand un machiaj intunecat, in stil smokey eyes si un ruj visiniu inchis, iar parul l-a avut impletit intr-o coada neglijenta.