Selena Gomez

Selena Gomez are un nou iubit

Selena Gomez si Niall Horan

Selena Gomez si Niall Horan

Selena Gomez a trecut in sfarsit peste despartirea de Justin Bieber, iar dupa relatia tumultoasa pe care a avut-o cu acesta, se pare ca artista si-a gasit in sfarsit fericirea in bratele unui alt cantaret faimos.

Se zvoneste ca Selena Gomez si Niall Horan, unul dintre membri One Direction, sunt impreuna. Cei doi au fost vazuti destul de des in ultima vreme impreuna, ultima data fiind surprinsi unul in compania celuilalt, ieri seara intr-un restaurant din Londra.

Se pare ca cea care le-a facut cunostinta celor doi este Taylor Swift, una dintre cele mai bune prietene ale Selenei.

“Lui Niall i-a placut mereu de Selena si nu a ascuns acest lucru, asa ca a vorbit cu Taylor Swift la un concert al ei si au stabilit ca ea sa il prezinte Selenei. Niall abia s-a despartit de Barbara Palvin, iar Selena inca isi revine dupa perioada in care a fost cu Justin, asa ca le prinde bine sa fie impreuna”, a marturisit o sursa apropiata celor doi.

Aparent, noua relatie a Selenei l-a calcat pe nervi de Justin Bibeber, care infuriat la culme, “a uitat” sa o invite pe Selena la ziua lui de nastere, explicandu-si gestul, spunand ca se simte sfidat de fosta sa iubita, pentru ca aceasta s-a cuplat atat de curand cu altcineva.