Selena Gomez

Selena Gomez, internata intr-un centru de reabilitare

Selena Gomez

Selena Gomez

Sa fii artist nu e munca usoara. Pentru Selena Gomez, anul care a trecut a fost extrem de incarcat si extenuant atat in ceea ce priveste cariera cat si viata personala.

Potrivit zvonurilor, artista a luat hotararea sa se interneze intr-un centru de reabilitare din Arizona. Se pare ca Demi Lovato, prietena cea mai buna a Selenei, i-a fost aproape in tot acest timp, ea fiind cea care a incurajat-o sa inceapa un tratament.

“O parte importanta a tratamentului ei a fost sa vorbeasca cu alte persoane care au probleme similare, iar prezenta lui Demi i-a fost de real ajutor”, a dezvaluit un apropiat al Selenei.“Demi a jucat un rol important in decizia Selenei de a solicita ajutor de specialitate.”, a mai zis acesta. 

Cele doua cantarete au fost suprinse luand cina cu cateva zile inainte de data la care Selena s-a internat in centrul Dawn at the Meadows din Arizona.“Selena s-a dus de buna voie la Meadows si n-a facut-o pentru abuz de substante.”, a tinut sa precizeze purtatorul de cuvant al Selenei.

Sa fie oare Justin Bieber motivul internarii Selenei, sau poate problemele ei legate de lupus?