Selena Gomez

Selena Gomez, s-a externat de la reabilitare

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez revine cu forte proaspete dupa doua saptamani pe care si le-a petrecut internata intr-un centru de reabilitare din Arizona, fiind gata sa ia din nou in piept viata de vedeta.

Incercarea sa de a-si reincarca bateriile si de a depasi problemele emotionale ce pusesera stapanire pe psihicul ei, pare ca a dat roade. Nu de mult, artista a fost surprinsa  de paparazzi pe strazile din Los Angeles, alaturi de o prietena in timpul unei plimbari relaxante. Look-ul artistei era unul extrem de natural, cu un outfit lejer si cu parul strans intr-un coc neglijent.

Potrivit Mediafax, tanara diva a marturisit ca motivul pentru care s-a internat in centrul de reabilitare Dawn at The Meadows din Arizona, nu a fost nicidecum cel pe care il banuia toata lumea, si anume presupusele probleme cu drogurile si alcoolul, ci simplul fapt ca impreuna cu membrii familiei sale a cazut de acord sa faca acest lucru, din cauza stilului de viata petrecaret care o cam obosea. Centrul de reabilitare Dawn at The Meadows se ocupa cu tratarea tinerilor intre 18 si 26 de ani, care sufera traume emotionale, dependenta sau diagnostic dual.

“Prietenii si familia au devenit din ce in ce mai ingrijorati in legatura cu faptul ca ar putea exista probleme serioase cu Selena. Mai ales parintii ei au vrut sa o ajute si au incurajat-o sa mearga la reabilitare”, a declarat o sursa apropiata a artistei. “Selena s-a internat de buna voie la Meadows, dar nu din cauza abuzului de droguri”, a precizat purtatorul de cuvant al acesteia.

Tot potrivit purtatorului sau de cuvant, “Selena este fericita, sanatoasa si s-a intors deja la lucru”.