Shakira

Shakira il insala pe Piqué?

Shakira si Adam

Shakira si Adam

Desi extrem de indragostiti, gurile rele vorbesc ca Shakira si Piqué sunt la un pas de despartire. Potentialul motiv este cel potrivit caruia faimoasei artiste i-ar fi picat cu tronc Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, si colegul sau jurat din cadrul competitiei “The Voice ” din SUA .

Fotbalistul de origine spaniola, Gerard Piqué si frumoasa cantareata Shakira in varsta de 36 de ani sunt impreuna de mai bine de trei ani.  Cei doi isi faceau in urma cu cateva luni dupa nasterea fiului lor Milan, planuri de casatorie. Faptul ca este proaspata mamica de numai patru luni nu a impiedicat-o pe Shakira sa aiba grija de cariera ei, astfel ca ea face parte din juriul emisiunii de talente “The Voice” din SUA, alaturi de Adam Levine, celebrul Usher si cantaretul de country Blake Shelton. Revistele de presa sustin faptul ca tocmai participarea la acest concurs a dus la neintelegeri intre Shakira si Piqué, pentru ca potrivit presei, intre ea si Adam s-ar fi infiripat o idila. Se pare ca cei doi artisti petrec mai mult timp decat ar trebui impreuna, si in afara emisiunii. Recent ei au fost vazuti iesid impreuna dintr-un hotel. Aceste speculatii au ajuns si la urechile fotbalistului Barcelonei, care se teme sa nu fie parasit de logodnica lui pentru Adam Levine, care este cunoscut si pentru cuceririle pe care le-a avut in trecut.

Nici Shakira, nici Adam nu dat nicio declaratie in legatura cu zvonurile ce au aparut in presa, in timp ce Piqué a luat foc pentru faptul ca nu poate fi tot timpul Shakira pentru a o pazii de tentatii.