Shakira

Shakira, imbracata de un designer roman

Shakira

Shakira

Shakira s-a filmat in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa “Empire”, care deja are 11.000.000 de vizualizari pe Youtube, intr-o rochie de mireasa creata de un designer roman.

Rochia in care apare imbracata diva latina, face parte din noua colectie Bridal 2014 by MLH. Maria Lucia Hohan este numele romancei, care gratie stilului sau delicat, natural, care exprima feminitatea clasica si ne duce cu gandul la modelele anilor ’40, a reusit sa ajunga pana la Hollywood. Un astfel de succes nu poate fi trecut cu vederea deoarece ne face tara mandra, mai ales pentru faptul ca designerul roman a imbracat si alte vedete hollywoodiene, cum ar fi Jennifer Lopez, Mena Suvari, Katherine Heigl, Asley Tisdale, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger, Carrie Underwood, Vanessa Hudgens, Kathleen Robertson sau fosta iubita a actorului George Clooney, Stacy Keibler.

Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan

“Acest lucru este rezultatul unei combinatii intre participari la targuri de moda, promovare online, aparitii in editoriale si reprezentari la birouri de presa internationale, care au adus MLH in atentia stilistilor celebritatilor. De asemenea, e foarte important de mentionat ca toate vedetele imbracate in tinute MLH au fost nominalizate la sectiunea Best Dressed in revistele glossy si pe site-urile de specialitate, ceea ce a perpetuat atentia pentru ele”, a declarat mandra de realizarea ei, romanca.