Shakira

Shakira, isi arata abilitatile de contorsionista

Shakira

Shakira

Cu totii cunoastem deja faptul ca soldurile artistei nu mint si ca se poate misca pe muzica asa cum nicio alta cantareata nu o poate face. Insa Shakira mai are si alte talente ascunse cu care isi surprinde fanii.

Intr-o reclama a emisiunii “The Voice USA”, cei patru jurati, Shakira, Adam Levine, Usher si Blake Shelton, sunt provocati sa spuna ce rol ar juca daca ar fi angajati la circ. Cum le sta in fire, juratii au glumit unul pe seama celuilalt, iar Adam Levine si Usher i-au atribuit rolul de clown lui Blake, caruia i-au adus si o pereche mare de pantofi rosii pe care i-ar putea incalta. Usher a marturisit ca nu l-ar deranja sa fie folosit pe post de ghiulea de tun, iar Adam a recunoscut ca daca ar lucra la circ i-ar face placere sa faca acrobatii cu motocicleta.

Intrebata acelasi lucru, Shakira nici nu a stat pe ganduri si a aratat cat de flexibila poate fi, punandu-si picioarele dupa cap, cu toate ca era imbracata in blugi, care i-au limitat flexibilitatea. Artista a fost pozata in aceasta pozitie demna numai de un contorsionist.

Usher

Usher