Shakira

Shakira si Gerard Pique sunt mandri de copilul lor

Shakira, Gerard Pique si Milan

Shakira, Gerard Pique si Milan

Shakira, iubitul ei Gerard si tatal fiului sau, Milan Pique formeaza o familie extrem de frumoasa si de fericita. Cantareata columbiana a impartasit fericirea sa cu fanii, oferindu-le acestora o multime de fotografii prin intermediul retelelor de socializare.

Fericitul cuplu profita de fiecare moment pe care il pot petrece alaturi de fiul lor si nu rateaza nicio ocazie de a se fotografia alaturi de Milan.

Dupa ce in urma cu aproape un an, Shakira a devenit mama unui baietel minunat, ea se concentreaza acum mai mult pe cresterea lui, renuntand chiar la rolul sau de jurat din emisiunea “The Voice USA”.

Ca orice mamica, Shakira este topita dupa baietelul ei, Milan, si il ia cu ea pretutindeni. Urmele nasterii nici nu se mai observa pe silueta perfecta a Shakirei, care a marturisit ca, dupa ce a devenit mama, a fost nemultumita de micile imperfectiuni, insa a facut tot posibilul sa-si recapete silueta: “Aratam ca un shar pei imediat dupa nastere. Ma intrebam daca o sa mai fiu oare vreodata la fel de sexy ca inainte, daca iubitul meu se va mai simti la fel de atras de mine. Sunt atatea lucruri cu care trebuie sa ai de-a face, apar atatea temeri”.