Silviu Pasca – Galaxia

Silviu Pasca – Galaxia (videoclip nou)

Silviu Pasca - Galaxia

Silviu Pasca

Silviu Pasca, simpaticul fost concurent de la “Vocea Romaniei”, ne surprinde astazi cu o piesa nou nouta, creata in studioul casei de discuri HaHaHa Production.

“A fost o calatorie de mai bine de doi ani pentru ca piesa sa ajunga la varianta finala si sa sune „foarte adevarat, si spun adevarat cel putin pentru felul in care mi-as dori eu sa imi sune muzica”, explica Silviu despre noua sa experienta muzicala.

Piesa se numeste “Galaxia” si a fost compusa de Serban Cazan, Marius Pop, Vlad Popescu, Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu si Lucian Nagy, in vreme ce de videoclip s-a ocupat Dragos Dumistracel de la DumiArts, ne prezinta povestea unui personaj imcomplet, constient de faptul ca a pierdut ceva ce nu va mai gasi niciodata.

„Imi amintesc cum am intrat in studio in timp ce Jazzy Jo si Vlad Popescu lucrau pe prima varianta a acestei piese, piesa care a plecat, de fapt, de la o idee a lui Marius Pop, ale carui chitari si backing vocals originale au ramas inca pe track, si mi-am zis, regasindu-ma intr-un moment al vietii mele in care empatizam intr-un mare fel cu subiectul piesei, faptul ca trebuie sa o cant eu…neaparat! Am tras un ghid, a sunat bine si asa a luat o forma concreta acest cantec”, povesteste Silviu Pasca despre noul sau single.

Tu ce parere ai despre noua piesa semnata de Silviu Pasca?

facebook spy, track phone number, spy phone software