Domnu’ Smiley

Smiley – Domnu’ Smiley (videoclip nou)

Domnu’ Smiley

Domnu’ Smiley

Proiectul #Smiley10 continua cu lansearea piesei “Domnu’ Smiley”, in intermediul caruia Smiley se autoironizeaza, dezvaluind o pagina din vieta lui.

“Domnu’ Smiley” este un single cu un sound funk, ce a fost produs in studioul casei de discuri HaHaHa Production, la care si-au adus aportul Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu, Vladimir Coman-Popescu, Dorian Micu si Serban Cazan. Refrenul se leaga de oamenii care ii cer politicos si prietenos lui Smiley, la fiecare pas, sa-si faca o poza sau doua sau trei cu ei.

“Am constatat ca de ceva timp oamenii mi se adreseaza cu Domnu’ Smiley, poate pentru ca am mai imbatranit sau cine stie de ce, si mi se pare foarte amuzant cum incearca sa fie si politicosi, si practici, si prietenosi in acelasi timp spunandu-mi direct “Domnu’ Smiley, stai un pic, fa o poza cu-asta mic”. Va spun, asta e refrenul vietii mele, il traiesc zilnic, e grozav si m-am gandit sa fac o piesa haioasa, de distractie din el in care sa rad putin de mine, ca am devenit dupa 10 ani de cariera solo Domnu’ Smiley. Ca videoclipul sa aiba o supradoza de autoironie, Smiley si regizorul Iulian Moga au ales actori atipici pentru a intruchipa familia cu copil care-i cere poze. “Amuzant e ca “ala mic” cu care imi cer parintii sa fac poze este colegul nostru Serban Cazan, producatorul muzical de la HaHaHa Production, cel mai bun, iubit si laudat din Romania, spunem noi, care ieri a fost la Gala Forbes “30 sub 30” nominalizat printre cei mai influenti tineri din Romania, iar azi joaca ca vrea sa faca o poza cu mine prin oras.”, spune Smiley.

Astazi 10 mai, se implinesc 10 ani de cand Smiley si-a inceput cariera solo, ocazie cu care si-a propus sa ne ofere un maraton muzical, ce cuprinde 10 confesiuni realizate sub forma de single-uri. Pana acum artistul ne-a mai oferit din cadrul proiectului #Smiley10 piesele “Flori de plastic” si “De unde vii la ora asta?”.

Cum ti se pare piesa “Domnu’ Smiley”?

viber spy, spyphone app, mobile spy app