Smiley

Smiley lanseaza clipul “Acasa”

Smiley

Smiley

Dupa ce in urma cu cateva zile a lansat piesa “Acasa”, Smiley revine si cu un material video, cel mai personal de pana acum.

Piesa “Acasa” promoveaza noul album al artistului cu acelasi nume. O veche zicala spune ca acasa e locul unde ti-e inima, iar Smiley sa scoata in evidenta acest lucru prin intermediul videoclipului, care a fost realizat in studiourile propriei sale case de discuri, HaHaHa Video Production.

Protagonist al clipului este chiar Smiley, care arape in mijlocul lui nicaieri, mergand cu un  carucior catre o destinatie stiuta numai de el. Artistul ajunge si intr-o padure si se opreste in fata unei cladiri neobisnuite, care capata imediat forma unei case.

“Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii”, a explicat Smiley.

“Intregul album <Acasa> este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor”, a mai adaugat indragitul artist.

Noul album al lui Smiley este programat sa apara in aceasta luna, pe data de 21, impreuna cu ziarul Gazeta Sporturilor.

Urmareste Clipul piesei “Acasa” si spune ce parere ai despre acesta.